Lid van:

 

techni c all

Techni-C-All Computer

Om de consistentie te bewaren toch even het verhaal van onze site.

Toen wij ons bedrijf begonnen was er een bedrijf dat web-design deed. Zij wilden mijn site wel bouwen en kwamen toen met een voor die tijd een hele leuke site.
Deze was enkel en alleen informatief, geen contact-formulier of wat dan ook van interactieve mogelijkheden. De kosten waren toen ook niet niks ongeveer € 2500 voor de bouw en dan nog jaarlijks een € 300 voor onderhoud en een module zodat wij zelf teksten konden aanpassen. Hier werd door ons nagenoeg geen gebruik van gemaakt, maar de jaarlijkse kosten bleven.

Op een gegeven moment moest de site gemoderniseerd worden. Dit heeft het design-bureau toen wel is waar voor een redelijke prijs ( € 500) gedaan en de jaarlijkse kosten vervielen. Daarvoor moest het onderhoud wel door onszelf gedaan worden. Het CMS wat ze hadden gebruikt was behoorlijk ingewikkeld en tijd om te bestuderen hoe het precies werkte hadden wij niet. Dus bleef het er bij.

Maar ja bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus na een aantal jaren en mislukte pogingen om toch wijzigingen aan te brengen, hebben we besloten om ons toch eens te gaan verdiepen in website bouw.
De eerste site was er een met een standaard kleurstelling, maar het onderhoud kon gemakkelijk uitgevoerd worden. Moest er een tekst aan gepast worden of iets extra op de site gezet worden, dan was dat in een poep en een zucht uitgevoerd.
Helaas waren de kleuren die wij als bedrijf in ons logo voerden en onze huisstijl ver te zoeken. Uiteindelijk zijn wij eind september toch maar begonnen en nieuwe site te bouwen waarin onze huisstijl en kleuren weer naar voren kwamen.

Strak, eenvoudig en een dosis humor, daarmee willen wij ons profileren. Dat is in ieder geval de manier waarop wij werken, vooral eenvoud en humor staat bij ons hoog in het vaandel. Dit houd echter niet in dat wij ons werk niet serieus nemen. Dit voert bij ons het grootste draagvlak waarop wij werken

Goatse (Marten) Kampstra  

Wat kan ik voor u betekenen

 

Lid van: