Lid van:

 

techni info

Techni-EHBO

Ja, hoe kom je nu op zo'n naam. Er is wel degelijk over nagedacht: de gehele naam is techni-ehbo.info.
Draaien we dit om, dan kun je er van maken: INFOrmatie EHBO TECHNIeken.
Niet slecht bedacht hè.

Aan deze site ben ik al heel lang geleden begonnen.
Samen met cursisten van een opleiding gegeven aan medewerkers van de DELTA N.V. Zij hadden geen bezwaar om gefilmt te worden en op een website te komen. Een van hen heeft zelfs meegeholpen met het film-werk. Nog steeds mijn dank daar voor.

Toen de site net compleet gereed was, bedacht het Oranje Kruis dat ze maar weer eens veranderingen aan moesten brengen in de regels. Dit leverde wel op dat de site voor een groot deel niet meer accuraat was. Toen dus maar weer opnieuw begonnen. Maar film-werk en foto's maken zeker als je zelf fotograaf en model bent is heel lastig en kost heel veel tijd. Vandaar dat de site nog steeds "under constuction" is. Hopelijk komt er niet gauw weer een verandering in de regelementen.

Waarom deze site. Ik kwam er achter dat veel cursisten na een jaar geen bemoeienissen met EHBO te hebben gehad, erg veel kennis kwijt waren. Tijdens de lessen kreeg ik dan ook vaak de opmerking: "Dat hebben wij nog nooit gehad". Terwijl het behandeld was tijdens de herhalingslessen het jaar er voor.
Dus dacht ik: Laat ik dit alles maar eens op een verzamelplaats zetten zodat de cursisten makkelijk even iets terug kunnen kijken en/of lezen.
Verder word er ook gewerkt aan een soort toetsing.
Maar ja door drukte komt er op dit moment niet zoveel van bouwen terecht. Wel probeer ik iedere week er weer even iets aan te doen, maar deze veranderingen worden pas zichtbaar wanneer het af is.

Wat kan ik voor u betekenen

 

Lid van: