Lid van:

 

nieuwekerkzz

Stichting Nieuwe Kerk Zierikzee

Een collega instructeur die als vrijwilliger verbonden is aan de Stichting Nieuwe Kerk Zierikzee vroeg mij iets meer dan een jaar geleden of ik iemand wist die niet te duur een website kon overnemen.
Hun toenmalige website bouwer en beheerder liep al hoger in de leeftijd en daardoor liep het onderhoud van de site niet erg lekker meer (veranderingen duurde soms wel een jaar voor ze doorgevoerd waren). Ook had de man door laten schemeren dat door zijn leeftijd hij er eigenlijk wel vanaf wilde. Dus vandaar de vraag.

Omdat ik steeds meer lol begon te krijgen in dit website gebeuren dacht ik: "Oké, waarom niet"en heb toen aangeboden om dit ter hand te nemen.
De oude site bekeken en onder mijn CMS nagebouwd (dit was wel nodig ook want de oude site was compleet in HTML geschreven). Toen het bestuur van de Stichting akkoord ging met het ontwerp, de site verhuis naar PCextreme en live gezet. Iedereen tevreden.

Maar ja, na verloop van tijd bedacht het bestuur dat het allemaal toch wel oubollig was en verzochten ze mij om een geheel nieuwe site te maken naar moderne inzichten. Maar wel met alle mogelijkheden van de oude site.
Samen met mijn collega instructeur zijn we toen aan de slag gegaan en in de achtergrond een hele nieuwe site gebouwd. Zij hield de kleurstelling en de consistentie in de gaten (kleurstelling was haar keus en ik kon mij er mee verenigen) en ook liet zij mij telkens weer teksten verbeteren (ik ben niet zo goed in het Nederlands). Tig spelfouten en verkeerde zins opbouwen moesten aangepast worden. En alles werd grondig geïnspecteerd. Na ongeveer 1,5 maand werk gespendeerd te hebben was het dan zover. De site werd door het bestuur gekeurd en na nog een aantal kleine veranderingen mocht hij eindelijk live.

Wat kan ik voor u betekenen

 

Lid van: