Spoorstraat 19
4431 NK 's-Gravenpolder

  ☎ 0113-316520
      06-55910459


  EEN HANDREIKING TOT UW ZEKERHEID
   

  DOOR ICTWAARBORG
   

  ICTWAARBORG

  ICT-Waarborg: Uit onderzoek is gebleken dat 74% van alle consumenten waarde hecht aan een keurmerk voor ICT-gerelateerde producten en diensten. Steeds meer klanten letten bij hun ICT-aankopen op het ICTWaarborg-logo. Dit logo staat voor kwaliteit en de gecertificeerde bedrijven bieden hun klanten unieke zekerheden die deze bedrijven op eigen kracht niet zouden kunnen bieden. Bijvoorbeeld zekerheid over de nakoming van afspraken en garantieverplichtingen bij een faillissement. Wanneer u een Nederlandse ICT web shop bezoekt, zult u zien dat in 9 van de 10 gevallen het ICT-Waarborg logo aanwezig is. Dit geld niet alleen voor web shops, maar ook voor winkels, service bedrijven en ja eigenlijk voor alles wat met ICT te maken heeft.

  ICTKEURMERK

   Veilig op internet

  Wat is er aan de hand?

  De Nederlandse Vereniging van Banken heeft samen met de Consumentenbond regels opgesteld voor veilig elektronisch bankieren en betalen. De regels gelden voor particuliere klanten van alle Nederlandse banken. Als u als consument schade lijdt, maar deze veiligheidsregels heeft nageleefd, dan is de kans groter, dat u het bedrag dat zonder toestemming van uw rekening is gehaald, vergoed zal krijgen. Wat zijn nu die veiligheidsregels?  Als u als consument zich aan de volgende veiligheidsregels voor elektronisch bankieren en -betalen houdt, vermindert u de kans sterk dat om slachtoffer te worden van fraude en de kans op schade vergoeding word groter

  1) Houd uw beveiligingscodes geheim.

  2) Zorg ervoor dat uw bankpas nooit door een ander gebruikt wordt.

  3) Zorg voor een goede beveiliging van de apparatuur die u gebruikt voor uw bankzaken.

  4) Controleer uw bankrekening op ongebruikelijke overschrijvingen.

  5) Meld incidenten direct aan de bank en volg aanwijzingen van de bank op.

  Maar hoe bewijst u als internetbankierende klant dat u ook aan veiligheidsregel bij punt 3 voldaan heeft?

  De oplossing!

  All Compter (als gecertificeerd ICTKeurmerk keurmeester) biedt u een oplossing in de vorm van het ICTKeurmerk.  Als u het ICTKeurmerk kunt tonen staat u stevig in uw schoenen als uw bank u niet tegemoet wil komen, wanneer u het slachtoffer bent geworden van internetfraude.

  Het ICTKeurmerk biedt u als klant een handvat om aan te tonen dat u de veiligheidsregels na leeft   Zekerheid dat de bank u niet meer zomaar kan afschepen bij internetfraude.

  Wat is het ICTKeurmerk?

  Het ICTKeurmerk is er voor de technische beveiliging van al uw ICT-apparatuur zoals de computer, uw smartphone en tablet.

  Het is een soort APK-keuring die de 8 belangrijkste punten op het gebied van beveiliging en controle checkt en waar nodig update.

  Wat wordt er gekeurd?

  Net als bij de APK van uw auto, controleert de Keurmeester aan de hand van een aantal punten de beveiliging van uw ICT-apparatuur

  De keurmeester controleert niet alleen uw computer, maar óók uw router, internetverbinding, smartphone en/of tablet worden gecontroleerd.

  Tevens ontvangt u het boekje ‘Thuis veilig internetten’, met daarin waardevolle tips en stappen die u kunt ondernemen om veilig te blijven internetten.

  U moet er wel rekening meehouden dat deze keuring uiteraard (net als bij een APK voor uw auto) dit een moment opname is. Want de beveiliging is net zo goed als de zwakste schakel. En helaas dat bent u.

  Tot Slot: Op slot.

  Wie op vakantie gaat en ramen en deuren niet afsluit, moet niet verbaasd zijn als bij terugkomst blijkt dat er ongewenst bezoek is geweest.  Ditzelfde geldt voor bijvoorbeeld uw computer. Sluit de deur dus goed als u op het internet surft. En dit is eigenlijk altijd het geval. Zodra u uw computer aanzet, wordt uw internetverbinding geactiveerd.  Dus niet alleen op de momenten dat u zelf een e-mail verstuurt of een internetpagina opent.  Het ICTKeurmerk helpt u met een goed slot op uw ICT-apparatuur, zodat er geen kieren meer te bespeuren vallen waar internetcriminelen gebruik van kunnen maken.

  Natuurlijk moet u, net als bij uw huis, wel regelmatig het slot controleren of het goed nog sluit.  Laat uw apparatuur daarom regelmatig checken door een gecertificeerd ICTKeurmeester, zoals Techni-C-All Computer is.  Met een jaarlijkse controle houdt u uw apparatuur goed op slot.

  U ook?

  Wilt u ook veilig internetbankieren en uw zekerheid vergroten?  Aanmelden voor een afspraak kan via

  Tel: 0113-316520 Mob: 06-55910459

  Email: info@techni-c-all.nl of via ons contact formulier

  HUISAUTOMATISERING

  Domotica

  Domotica of te wel automatisch huis. Wat denkt u er van: u komt terug van het boodschappen doen. u heeft uw handen vol met alle aangeschafte spullen. Hoe krijgt u de deur nu open? Alles neer zetten deur open maken , alles weer optillen en dan pas naar binnen, ook nog even met u voet de deur achter u dicht doen. Chips er valt iets van de stapel. Zo kan ik nog wel even door gaan met doem scenario's te bedenken, die nog echt voor komen ook.

  Nu een oplossing: U stapt uit de auto, drukt op een afstand bediening, laadt de boodschappen in uw armen, wandelt rustig naar de deur en ???? u kunt zo naar binnen lopen. Fijn toch?

  Dit is een eenvoudig voorbeeld. Maar niet alleen voor dagelijkse gemakken is huisautomatisering fantastisch. Ook bijvoorbeeld voor hulp behoevenden kan het een uitkomst zijn. Neem iemand die aan een rolstoel is gekluisterd. de zon schijnt door het raam in de kamer, het word bloed heet. De hulp komt pas over een uur. Meneer/Mevrouw bigint langzaam te koken. niet fijn toch. Met huisautomatisering kan het zo geregeld worden dat het gordijn of het zonnescherm automatisch dicht gaat.

  Je kunt dus in principe alles automatisch laten verlopen. de kamertemperatuur, de verlichting, kopje koffie als je opstaat noem maar op. Dit is fantastisch en niet alleen voor gezonde mensen maar ook voor zieke mensen. Volgens mij prachtig als we bedenken dat onze overheid wil dat de ouderen en zieken zich maar veel langer zelf moeten helpen ( je moet bijna overleden zijn voor dat je nog hulp kunt krijgen)

  Over

  Kantoor

  Prunusstraat 51

  4431DD 's-Gravenpolder

  KVK: 22047501

  Werkplaats

  Spoorstraat 19

  4431NK 's-Gravenpolder

   

   

  teamviewer2

  Contact

  maandag-zaterdag: 07.00-22.30
  zondag: 13.00-22.30

  telefoon:

  +31 113 316 520

  Mobiel:   

  +31 6 55 910 459

  Email:     

  info@techni-c-all.nl

   

  Privacy

  Volgens de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming moet een website een privacy en cookie verklaring kunnen weergeven

  Bekijk deze

   

  ICT-Waarborg

  Een kleine zekerheid

  klik voor ICT-Waarborg

  klik voor ICT-Keurmerk

  klik voor Huisautomatisering

  Search