Spoorstraat 19
4431 NK 's-Gravenpolder

  ☎ 0113-316520
      06-55910459

  COPYRIGHT NOTICE

  Alle (intellectuele) eigendomsrechten met betrekking tot nu en het logo van techni-c-all.nl, waaronder in ieder geval worden begrepen de merkrechten, berusten uitsluitend bij Techni-C-All Computer. Techni-C-All Computer behoudt zich deze rechten uitdrukkelijk voor.


  De (auteurs-)rechten met betrekking tot het format en de inhoud van deze website (de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en andere informatie) berusten uitsluitend bij Techni-C-All Computer en/of haar licentiegevers. De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor persoonlijk gebruik. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Techni-C-All Computer is het onder meer niet toegestaan de inhoud van deze website, of enig onderdeel daarvan, door te sturen, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, behalve voor zover strikt noodzakelijk is voor het gebruiken van deze website.


  Indien en voor zover de inhoud van deze website bestaat uit bijdragen van gebruikers, rusten de rechten daarop bij deze gebruikers (tenzij in de gebruikersvoorwaarden van deze website afstand is gedaan van deze rechten en/of deze rechten zijn overgedragen aan Techni-C-All Computer).

  Techni-C-All Computer heeft het recht, doch niet de plicht, om de toegang tot informatie te onthouden dan wel om informatie van deze website te verwijderen indien er, naar het uitsluitend oordeel van Techni-C-All Computer, sprake is van (mogelijke) inbreuk op rechten van derden.

  Techni-C-All Computer heeft tevens het recht om - tenzij anders overeengekomen met de auteur - ingezonden materiaal in te korten en/of aan te passen. Dit geldt voor tekst-, muziek- en beeldmateriaal.

  Over

  Kantoor

  Prunusstraat 51

  4431DD 's-Gravenpolder

  KVK: 22047501

  Werkplaats

  Spoorstraat 19

  4431NK 's-Gravenpolder

   

   

  teamviewer2

  Contact

  maandag-zaterdag: 07.00-22.30
  zondag: 13.00-22.30

  telefoon:

  +31 113 316 520

  Mobiel:   

  +31 6 55 910 459

  Email:     

  info@techni-c-all.nl

   

  Privacy

  Wettelijk moet een website een privacyverklaring kunnen weergeven

  Bekijk deze

  ICT-Waarborg

  Een kleine zekerheid

  klik voor ICT-Waarborg

  klik voor ICT-Keurmerk

  klik voor Huisautomatisering

  Search