Lid van:

 

ehbohzand

Koninklijke Nederlandse EHBO vereniging Afdeling Heinkenszand.

Als instructeur in het jaar 2017 ook verbonden geraakt aan de EHBO vereniging Heinkenszand. Bij wat spitten en zoek werk kwam ik er achter dat de vereniging een domeinnaam geregistreerd had, maar er niet mee deed.
Als nuchtere Groninger vond ik dat zonde van het geld en heb voor gesteld om voor hen ook een website te maken. Dit werd met gejuich ontvangen, want er was niemand die wist wat er mee gedaan moest en kon worden.
Dus ik aan de slag en met heel veel 55 en 66 het beheer over het domein gekregen, waarna ik aan de eindelijk verder kon.

De eerste opzet aan het bestuur voorgelegd en ja in het land der blinden is eenoog koning. En in hun ogen had ik minamaal 1,5 ogen dus moest ik wel keizer zijn. Nadat de site online gezet was, zijn er in de loop der tijd veranderingen doorgevoerd wat resulteerde in de nieuwe site die hier te bewonderen is.
Een eenvoudige site waar alles op te vinden is wat voor bezoekers relevant kan zijn, maar ook vooral voor de leden. De les-data en de agenda voor het wachtlopen zijn er te vinden.Dus voor iedereen wat wils.

Wat kan ik voor u betekenen

 

Lid van: